« Som i en film... | Main | The problem with pushing math »

February 1, 2006

Stopp giftdeponiet!

I stedet for å sende til alle jeg kjenner, legger jeg det ut her...

Hei,

For de av dere som ikke har fått det med seg så har nå byrådet bestemt at alt giftslam i havnebassenget skal graves opp, flyttes 2 km og dumpes utenfor Malmøya! Mengden giftslam tilsvarer 8,5 Plaza-bygninger og inneholder PCB, PAH, DDT, kvikksølv, kadmium, bly, med mer. Disse stoffene kan føre til kreft, skader på nervesystem, arvestoffer og reproduksjonsevne. Myndighetene/SFT "tror" det vil gå bra, men ettersom liknende ikke er blitt utført tidligere, vet man ikke. Alternativet er å gjenvinne slammet i renseanlegg på land, men ettersom det er 40 mill. dyrere har man valgt å dumpe det i Indre Oslofjord. Miljøvernministeren fra det "grønne" SV løfter ikke en finger for å stoppe det! Følg linken og stopp galskapen!

Dette er siste sjanse til å få stoppet deponiet i indre Oslofjord. Send din protest til miljøvernministeren direkte - OG send deretter lenken til alle du kjenner. De som leste Dagsavisen nylig vet jo at man i miljøverndepartementet vekter ANTALL henvendelser for om en sak er verdig nok til å stoppes!!!

http://www.noap.no/opprop/

Posted by Julie at February 1, 2006 7:16 PM

Trackback Pings

TrackBack URL for this entry:
http://www.espen.com/cgi-local/mt/mt-tb.cgi/693

Comments

Yes! Nå har jeg skrevet under (samt Ånond)! Huff og huff jeg blir så provosert og lei meg- men mest provosert! Alt som ikke kommer til å ha konsekvenser som vil vises i løpet av en fire-års-periode driter de langt i. Og jeg skal forresten bli flinkere til å kommentere på innleggene dine- som er både interessante og artige. Du er så flink :)!

Posted by: Ingvild at February 12, 2006 11:50 PM