« Kaffebarguiden: Java | Main | Saddam Hussein »

January 7, 2007

5 ting du kanskje ikke visste om meg

Jeg fikk dette som oppgave av Jorunn. Dette er problematisk, for stort sett er det en grunn til at man ikke forteller ting. Her er imidlertid 5 ting du kanskje ikke visste om meg:

  1. Jeg likte vannmelon da jeg var liten, helt til jeg vant en vannmelonspisekonkurranse. Etter det liker jeg ikke vannmelon i det hele tatt.
  2. Jeg fører regnskap over alle penger jeg bruker og tjener. (Nei, jeg er ikke gal, tror jeg.)
  3. Jeg har spist glassmanet, krabbeskall, magesekk, blekksprutsushi og krokodillekjøtt, men takler ikke relativt normal mat som tomater, ost, tyggegummi, lakris og oliven. 
  4. Jeg klipper og limer sitater, mange av dem fra min Quotes feed på Bloglines, inn i et etterhvert kjempestort Word-dokument. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med dem, men jeg vil ikke glemme dem.
  5. Jeg er veldig redd for flammer. I første naturfaglab i åttende klasse, turte jeg ikke å tenne en fyrstikk. Læreren tok det opp på foreldresamtale, og sa at han aldri hadde opplevd noe lignende. Da jeg var liten, var jeg overbevist om at den gamle delen av barneskolen min, den delen med mørkere mur enn resten, var mørk fordi den var brent. Jeg var også overbevist om at den kunne ta fyr igjen når som helst, og det beste med friminuttene var at jeg var ute og dermed allerede i sikkerhet hvis/når dette skjedde. Jeg har imidlertid skjerpet meg og eier nå både crème brulée brenner og stearinlys.

Det er etterhvert ikke så mange bloggere som leser bloggen min og som ikke allerede har skrevet denne, men Elisabeth, Eva, Aina, Anna og pappa skal i hvert fall fortelle fem hemmeligheter.Vet ikke om mammas blogg helt passer for memer, men et meme er en fin måte å tvinge Kaja til å blogge mer. Spent på hva Per Ivar og Ingvild ville skrevet om de blogget.

Posted by Julie at January 7, 2007 4:02 PM

Trackback Pings

TrackBack URL for this entry:
http://www.espen.com/cgi-local/mt/mt-tb.cgi/1112

Comments

Jeg tenker stadig på crème brulée brenneren din med skrekkblandet fryd. Jeg vil ikke si hva jeg har tenkt om den, men jeg tror jeg trenger å skjerpe meg jeg også og skaffe meg en... Og jeg tror det betyr at jeg likte desserten din litt bedre enn jeg fant brenneren skremmende.

Posted by: heidi karethe at January 14, 2007 11:43 PM

Hemmeligetene er postet!

Posted by: Eva at January 15, 2007 12:11 AM

jeg turte ikke tenne på fyrstikker frem til jeg var syv, og min første lighter tente jeg på i en alder av 16 eller 17, og da brukte jeg click-its i hvertfall tre måneder, ja så jeg tente faktisk på min ordentlige lighter første gang i en alder av 17.Du er ikke alene

Posted by: the Avenger at January 16, 2007 8:37 PM