« Well, it's over | Main | Hirsi Ali: "You grew up in freedom, and you can spit on freedom" »

August 5, 2007

Kommentar nummer 300...

... er skrevet av Aina, som tidligere har kommentert under diverse dekknavn. Gratulerer!

Premie: Premie har tidligere vært koffein og innflytelse. Du tåler ikke kaffe, men innflytelse skal du få i form av retten til å gi meg en bloggoppgave! Hva vil du jeg skal blogge om? Jeg må imidlertid advare deg: denne bloggen følger visse regler. Kort fortalt vil det si at det jeg ikke vil skrive om, skriver jeg ikke om. Men det er lov å prøve seg. Jeg har forøvrig en annen liten premie på lager som du kan få neste gang vi treffes i real life.

Posted by Julie at August 5, 2007 10:33 PM

Trackback Pings

TrackBack URL for this entry:
http://www.espen.com/cgi-local/mt/mt-tb.cgi/1360