« You have all the tender sweetness of a seasick crocodile | Main | Jingle Bell Jazz »

December 4, 2009

Hvilke norske blogger er best?

I Tordenbloggen 2009 skal "de 100 beste bloggerne kåre de 100 beste bloggene", for å bruke Tordenbloggens egen formulering. Jeg er blitt invitert til å være med, og det er selvfølgelig kjempehyggelig - og overaskende. I løpet av helgen skal jeg sende inn min liste med de 10 norske bloggene jeg synes har vært best i 2009. Listene fra rundt 100 norske bloggere skal bli til en topp 10-liste over bloggernes favorittblogger. Spennende!

Reaksjonen til én venninne var: "Men har du lest 10 norske blogger fast i 2009?"

Jeg har det, men jeg innser at jeg burde lest flere norske blogger i 2009 for å kunne ha noen mening om hvilke 10 som jeg synes var best. Jeg skriver først og fremst på engelsk selv, og jeg leser stort sett på engelsk når jeg er på internett. Men når jeg - en nesten engelsk-språklig blogger - får være med på kåringen, bør jeg skjerpe meg, tenke meg litt om og bestemme meg.

Og dette er en fantastisk grunn til å bruke MYE tid på blogglesing det neste døgnet.

Illustrasjon: PostSecret

Posted by Julie at December 4, 2009 11:25 PM

Trackback Pings

TrackBack URL for this entry:
http://www.espen.com/cgi-local/mt/mt-tb.cgi/2436

Comments

Spennende! Jeg gleder meg til å se resultatet! :D

Posted by: GLASSKÅR at November 22, 2010 8:13 AM