Foredrag, diskusjoner og konsulentvirksomhet med Espen Andersen
(English text here)

Jeg holder endel foredrag, leder diskusjoner, strategimøter, brainstormings o.l. for firmaer og konferanser, litt avhengig av om kalenderen passer, emnet er interessant (og noe jeg kan noe om), og at det ikke er i direkte konkurranse med min hovedarbeidsgiver (
Handelshøyskolen BI). Den letteste måten å finne ut om jeg er tilgjengelig eller ikke er å kontakte meg direkte. Endel tidligere foredrag og arrangementer finner du på denne presentasjonslisten.

Pris er etter avtale - jeg tar omtrent samme satser som andre (internasjonale) foredragsholdere og seniorkonsulenter. Arrangementer i Norge er som regel momsbelagt. Kostnader er ikke inkludert. Jeg gjør noe "veldedighetsforedrag" for non-profit organisasjoner o.l. (særlig hvis emnet interesserer meg), men ikke gratis "profileringsforedrag" eller lignede markedsføringsaktiviteter. Jeg har ikke standardpresentasjoner, og foretrekker å drive med ting som er diskusjonspreget, men kan holde "talerstolforedrag" hvis påkrevet. Jeg liker å provosere og å ha et engasjert publikum. Presentasjoner og diskusjon kan være på engelsk, norsk eller svensk.

Ved presentasjoner og foredrag trenger jeg vanligvis en dataprosjektor av vanlig type og tar med meg og ønsker å bruke min egen bærbare PC. Jeg bruker som regel tegneverktøy og endel andre ting som ikke er del av en ferdig forberedt presentasjon, og insisterer på å ha styringen med maskin og presentasjon selv. Lyd og Internett-forbindelse ved foredrag er normalt ikke nødvendig, men det hender. Jeg liker ikke å gi fra meg elektroniske versjoner av mine presentasjoner, medmindre de kan omformes til PDF-format (Adobe Acrobat) og ha begrenset distribusjon. (Unntak finnes, naturligvis.) Videokonferanse er mulig, men krever litt tid til å sette opp.

Beskrivende bakgrunnsinformasjon til bruk i brosjyrer o.l. finner du her.


Copyright © 2009 Espen Andersen.  This page at http://www.espen.com/booking_norsk.html
[Home page]